Summerschool

Wegens groot succes organiseert Bijles Waterland ook dit jaar weer een summerschool!

Voor leerlingen van basis- en voortgezet onderwijs

Een lange, hopelijk warme zomervakantie staat voor de deur. Tijd om te ontspannen. Maar zes weken is een lange tijd. Voldoende tijd om tot rust te komen. Maar na de vakantie lopen leerlingen met een achterstand dan meteen weer tegen die situatie aan. Zonde, want in die lange vakantie is er genoeg tijd om wat aan die achterstand te doen. Wat extra aandacht, uitleg en oefening kan leerlingen net dat zetje geven dat ze nodig hebben om vol vertrouwen te beginnen aan een nieuw schooljaar met cito’s, nio’s, SO’s en toetsweken!

Leerlingen die op het punt staan naar de middelbare school te gaan, zijn vaak onzeker. Wat staat me te wachten? Welke vakken krijg ik? Hoe moet ik straks leren voor een toets? Hoe krijg ik al die (Engelse, Franse, Duitse) woorden in mijn hoofd? Wat is het verschil tussen een SO en een toets? Wat is wiskunde? Veel vragen die een kind onzeker kunnen maken.

Bijles Waterland geeft antwoord op al die vragen, bereidt de leerlingen voor op al die nieuwe vakken en, heel belangrijk, leert ze leren. We doen dat in lesblokken van 1,5 uur in onze vertrouwde gezellige sfeer.

Er zijn diverse mogelijkheden, afhankelijk van uw wensen.

Tarieven

1 les per week       : € 38,- per uur

2 lessen per week : € 32,- per uur

3 lessen per week : € 27,- per uur

4 lessen per week : € 24,- per uur

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bijles Waterland.